Samsung MLT-D116L Lazer Toner 3.000 Sayfa - Siyah
slider-0
slider-1

Samsung MLT-D116L Lazer Toner 3.000 Sayfa - Siyah

4.466,49 TL + KDV
5.359,79 TL
Ürün Kodu : Q00806
Marka : Samsung
Taksit Seçeneklerini Gör
Açıklamayı Gör
Sepetinizde adet bulunmaktadır.
Tahmini Kargoya Teslim Tarihi : 2 Ekim 2025
Ürün Açıklaması
Soru Cevap

Samsung MLT-D116L Lazer Toner 3.000 Sayfa - Siyah

Samsung yazıcılar ve sarf malzemeleri birbiriyle kusursuz çalışmak üzere tasarlanmıştır. Her baskıda en üst düzeyde performans ve profesyonel sonuçlar elde etmek için açıkça en iyi seçenek orijinal Samsung sarf malzemeleridir.

Orijinal olmayan sarf malzemeleri ilk başta az maliyetli gibi görünse de, uzun vadede büyük sorunlara yol açabilmektedir. Sorunsuz bir baskı deneyimi için orijinal Samsung sarf malzemelerine güvenin. Orijinal Samsung sarf malzemeleri arıza oranını en aza düşürüp işinizi ve zamanınızı korurken, hassas bir mühendislikte geliştirilmiş baskı kalitesi sunar.

Fotokopi ve laser printerlerin baskı yaparken kağıt üzerine bıraktıkları siyah, sarı, mavi, kırmızı renkli tozlara toner denmektedir. Sulu sistem fotokopi makinelerinde kullanılanlar oldukça basit olarak üretilmiş karbon tozları iken, günümüz teknolojisinde çeşitli kimyasal maddeler kullanılarak üretilen bu madde, günümüz yazıcıları ve fotokopi makinelerinde en ince tramlara kadar net ve keskin çizgilerle baskı yapan, en ince detayları dahi net olarak ortaya koyabilen bir kimyasal halini almıştır. Kullanıldıkları makinede bulunan drum, manyetik merdane gibi malzemelerin özelliklerine uygun üretilen TONER TOZU kullanan yazıcı ve fotokopi makineleri eskiye oranla çok daha az toner kullanmalarına rağmen çok daha net baskılar yapabilmektedir. Laser yazıcılarda kullanılan kartuş sistemine toner denilmektedir, özellikle kartuşlar içinde kullanılsa da şişe içinde satılarak fotokopi makinelerinin haznelerine dökülerek kullanılanları mevcuttur. Kalitelerine göre fiyatlandırılan bu ürünlerin çok ucuz fiyatları olanların yanında, mikro toz zerreciklerine sahip, oldukça pahalı olanları da bulunmaktadır.

Hem ekonomik hem de baskınızda bir sorun yaşamamak adına birçok etken düşünülerek üretilmiştir. Siz de Samsung MLT-D116L Lazer Toner 3.000 Sayfa - Siyah ürününü sipariş vermek için Ofix.com’a tıklayabilirsiniz.

Üreticisi firmalar toner baskı adetlerini belirtirken basit bir hesaplamadan yola çıkarlar. Toner baskı kapasiteleri bir A4 kağıdın üzerine %5 'lik bölümünü toner tozu ile kaplanarak hesaplanır.

Teknik Özellikler
Yazıcı toner rengi : Siyah (Black)
Model : Samsung MLT-D116L
Baskı teknolojisi : Lazer
Baskı kapasitesi : Yaklaşık 3.000 sayfa

Uyumlu Yazıcı Modelleri
Samsung SL Samsung Xpress M 2675 FN Premium Line
Samsung SL-M 2625 Samsung Xpress M 2676
Samsung SL-M 2625 D Samsung Xpress M 2825 DW
Samsung SL-M 2625 F Samsung Xpress M 2825 ND
Samsung SL-M 2625 FN Samsung Xpress M 2825 ND Premium Line
Samsung SL-M 2625 N Samsung Xpress M 2826
Samsung SL-M 2626 Samsung Xpress M 2835 DW
Samsung SL-M 2675 FN Samsung Xpress M 2835 DW Premium Line
Samsung SL-M 2826 Samsung Xpress M 2875 DW
Samsung SL-M 2876 Samsung Xpress M 2875 FD
Samsung Xpress M 2875 FD Premium Line
Samsung Xpress Samsung Xpress M 2875 FW
Samsung Xpress M 2625 Samsung Xpress M 2875 ND
Samsung Xpress M 2625 D Samsung Xpress M 2876
Samsung Xpress M 2625 D Premium Line Samsung Xpress M 2885
Samsung Xpress M 2625 F Samsung Xpress M 2885 FW
Samsung Xpress M 2625 FN Samsung Xpress M 2885 FW Premium Line
Samsung Xpress M 2625 N
Samsung Xpress M 2626
Samsung Xpress M 2675 FN